top of page

Trier Arkitekter er startet og drevet af Martin Trier Mørk.

Der findes stort set ikke de problematikker, løsninger eller emner som Martin Trier Mørk med sine 35 års erfaring, ikke har været igennem. Det være sig arkitektoniske løsninger og vurderinger, samt skitseringer, projekteringer, beskrivelser, udbudsmateriale, priskalkulationer, økonomivurderinger, skader i byggeriet, kvalitetssikring, udvikling af nye type byggerier, byggemetoder samt afholdelse af kurser og vidensdeling af ovenstående.

 

Trierarkitekter arbejder tæt sammen med en yngre tegnestue og råder således over 14 personer og kan på den baggrund udføre store opgaver. Vi projekterer og bygger dog ligeså gerne ganske små opgaver af forskellig karakter.
Vi er således total fleksible med hensyn til opgavestørrelsen og opgavens art.

Målet er altid, at sikre bygherren den optimale løsning, det være sig såvel arkitektonisk som økonomisk med brug af erfarne arkitekter på alle niveauer, til glæde for bygherren.

Bygherren sikrer sig, gennem Trier Arkitekter, direkte specialviden i ovenstående emner.

Det sikres, at det på trods heraf, ikke på nogen måde bliver dyrere for bygherren. Tværtimod har arkitekterne erfaring i at optimere projekteringen og byggeriet, dette bl.a. med henblik på besparelse for bygherren.

 

 

Trier Arkitekter Aps. er oprettet i 2008.

 

Martin Trier Mørk
Arkitekt m.a.a.
Direkte tlf. 2122 6162

 

CVR-NR: 21273678

 

​​

  • w-tbird
  • w-flickr

© 2013 by Trier arkitekter aps

bottom of page